Zonnepanelen Hoofddorp door RvR Solar

zonnepanelen Hoofddorp

Werking van de zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u zorgeloos uw eigen groene energie op en bespaart u direct op uw energierekening. Een deel van de energie verbruikt u direct zelf door middel van de omvormer die het omzet naar elektriciteit. De rest van de opgewekte zonne-energie levert u terug aan het elektriciteitsnet. RvR Solar komt ook graag met u bespreken wat uw wensen zijn. Welke zonnepanelen zijn het meest geschikt, welke zonnepanelen vindt u het mooist, wat is uw budget en hoeveel zonnepanelen zou u op uw dak willen? RvR Solar komt graag vrijblijvend langs om een offerte op te maken

 

Installatie van de zonnepanelen door RvR Solar

Deze klanten met Zonnepanelen in Hoofddorp gaven bij het eerste gesprek aan geheel zwarte zonnepanelen te willen en bovendien zoveel mogelijk zonnepanelen. RvR Solar heeft het gehele zonnestroomsysteem geïnstalleerd.

Er is hier gekozen voor een complete set, bestaande uit 10 (zwarte) monokristallijne zonnepanelen met een zwarte rand (165 x 100 cm), het bijbehorende montagesysteem, de bekabeling en een omvormer. Na het monteren van het montagesysteem kunnen de zonnepanelen geplaatst worden door RvR Solar. Na het verbinden van de connectoren en het aansluiten van de omvormer is de installatie klaar. Na installatie wekt de klant direct zijn eigen groene energie op.

Zonnepanelen Hoofddorp Zonnepanelen Hoofddorp zonnepanelen Hoofddorp Zonnepanelen Hoofddorp