Over RvR

“Verbouwen begint met een oriëntatiegesprek.”

Wie is RvR Solar en RvR Klus & Onderhoud

RvR Solar & RvR Klus en Onderhoud is opgericht op 9 augustus 2010 door Ruben van Riemsdijk. Naast zijn baan bij de brandweer heeft hij dit eigen bedrijf opgestart. Wat begon als een hobby, breidde al snel uit tot een goedlopende onderneming.

 

Specialisme RvR Solar en RvR Klus & Onderhoud

RvR Solar is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnestroomsystemen. Een zonnestroomsysteem bestaat uit zonnepanelen en een omvormer. Mocht het gewenst zijn om een extra groep aan te leggen speciaal voor de zonnepanelen, dan is dit mogelijk. Voor meer informatie zie ZonnepanelenPlaatsen.nu

RvR Klus en Onderhoud is gespecialiseerd in het installeren en renoveren van badkamers, toiletten en keukens. Maar ook andere grote en kleine projecten zoals schilderwerk, elektra, loodgieterswerkzaamheden, sloopwerk en het installeren van een cv verrichten wij graag.

 

U de wensen, wij de oplossingen en uitvoering

Bij RvR Solar en RvR Klus en Onderhoud staat de klant centraal. De wensen en eisen van u, als klant, is ons uitgangspunt. Met onze duidelijke offerte en heldere, open communicatie komt u niet voor verrassingen te staan. Bij sommige projecten is 1 paar handen te weinig. Daarom werken we samen met vaste partners, met ieder zijn eigen specialisme. Zo zorgen wij dat uw klus snel, vakkundig en op tijd af komt.

 

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

Velden met een (*) graag in vullen.

Uw naam *

Email *

Telefoonnummer *

Onderwerp*

Uw bericht