Totaal renovatie appartement Amstelveen

Alle kamers in dit appartement zijn gerenoveerd. Het appartement is voorzien van nieuw stuc- en schilderwerk, nieuwe tegels, plafonds en vloeren. Het sanitair is geheel vernieuwd en de keuken heeft een make-over gehad.

Woonkamer

In de woonkamer is een muurtje weggehaald en oud laminaat verwijderd. Alle wanden zijn gestuukt. Wanden, plafonds en kozijnen zijn geschilderd en er is een nieuwe laminaatvloer gelegd.

Slaapkamers

In de twee slaapkamers is nadat de oude laminaatvloer eruit gehaald is er nieuw laminaat gelegd. Op één wand is het stucwerk weer aangeheeld. Verder zijn alle wanden, plafonds en kozijnen geschilderd.

Keuken

De keuken is voorzien van een verlaagd plafond met spotverlichting. Een nieuwe spoelbak met chromen kraan en nieuwe werkbladen hebben voor een nieuwe uitstraling gezorgd in de keuken. De achterwanden en de vloer zijn opnieuw betegeld.

Badkamer

De badkamer is volledig gestript. Ook in de badkamer is een verlaagd plafond met spotverlichting aangebracht. De wanden en vloer zijn opnieuw betegeld en het gehele sanitair is vernieuwd. Door middel van een glaswand is er een inloopdouche gecreëerd.

Toilet

Na het volledig gestript hebben van het toilet is er een toiletpot met inbouwreservoir geplaatst. De wastafel is verplaatst naar de andere kant van het toilet, waar de watertoevoer en -afvoer voor verlegd is. Er is een verlaagd plafond met spotverlichting geplaatst. Op de vloer is een donkere tegel geplaatst. De wanden zijn deels geschilderd en deels betegeld met een witte tegel.